Cautare

18170 de rezultate pentru "noutati despre titularizare 2010 buzauhey1" (4.01 secunde)
263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. ... 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei; ... 19/2000, in vigoare pe perioada 1 aprilie 2001 - 31 decembrie 2010, a fost abrogata, incepand cu data de 1 ianuarie 2011, prin "Legea nr.
Va reamintesc faptul ca in data de 14 aprilie 2010, Curtea Constitutionala a dat un verdict astepat cu nerabdare atat de noi, cat si de colegii de la PNL. Este vorba despre obiectia de neconstitutionalitate a dispozitiilor articolului I, pct.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Spre exemplu, un dosar obisnuit, cu numarul 123/215/2010, va fi tastat pe telefon in forma 123*215*2010# (semnul # urmand sa fie scris intotdeauna la finalul numarului de dosar), iar in cazul unui dosar asociat, de forma 123/215/2010/a1, numarul de dosar va fi tastat pe telefon in forma 123*215*2010*01# (litera "a"
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
Probabil se va lua o pauza pana la gasirea unui investitor, dupa ianuarie 2010. ... Pe de alta parte, surse din cadrul grupului au declarat ca ziarul Cotidianul va fi inchis, din 2010.
Si de parca asta nu ar fi de ajuns, 2010 vine si cu schimbari in sistemul educational, astfel ca elevii nu se vor confrunta cu dificultati doar din cauza unei eventuale greve a profesorilor ci si din cauza unor noi reguli pentru examenul de bacalaureat.
"Cererile de ajutor se completeaza si se transmit exclusiv electronic prin sistemul informatic Actionweb, disponibil pe pagina de internet www.fseromania.ro, pana la 31 martie 2010, ora 16.00", a declarat Mihaela Mocanu, directorul coordonator al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud-Vest Oltenia (OIR POSDRU SV Oltenia).
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
Craiovenii confirma un paradox cand vine vorba despre masini. ... In anul 2010, persoane fizice din Craiova inregistrasera la primarie 297 de astfel de SUV-uri. ... In anul 2010, circa 100 de craioveni isi inregistrasera la primarie autovehicule de peste 3.000 de cai-putere.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
"In 2010 (la jumatatea anului - n.r.), Guvernul a introdus masuri fiscale radicale pentru a combate efectele contractiei economice, mai profunda decat se estimase, masuri care ar fi contribuit la scaderea productiei economice.
De la PNL nu sunt de asteptat noutati majore. ... PD-L se va duce, probabil, cu bloc-notes-uri noi si cu creioanele bine ascutite, sa ia notite si sa se inarmeze cu "doctrina basescianista" despre care vorbea, deunazi, unul dintre marile spirite ale partidului prezidential.
Replica Vedetelor va fi o revista lunara glossy ce va publica articole interesante despre viata vedetelor, povesti ale oamenilor si brandurilor de succes. ... Publicul va afla unde isi petrec vedetele timpul, in ce isi investesc banii si ce parere au despre anumite branduri.
Am acceptat cu mare placere sa vorbesc despre profesorul Dorin Sarafoleanu , o persoana care m-a onorat cu prietenia sa, pentru ca vreau sa transmit si celor prezenti Ia acest eveniment bucuria pe care am simtit-o cand am aflat ca va primi o importanta distinctie.
Duminica, 4 aprilie, incepand cu ora 20.30, "Divertis - Land of Jokes" si "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" aduc poante cu politicieni si noutati de sezon.
Despre perioada petrecuta in inchisoare: • Despre perioada petrecuta in inchisoare: ... Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... Mergeam aproape in fiecare saptamana acolo si discutam despre politica, despre Constitutie, despre Unire, despre istorie. ... • Despre tentativa de sinucidere:
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute. As putea vorbi apoi despre ironia, deja faimoasa, a autorului, despre trimiterile culturale sau despre citatele bine alese.
google-analytics.com